miercuri, 26 august 2009

Din ciclul escroci va prezentam....

Nu stiu daca ati observat ,dar in ultimul timp la televizor apar tot mai multi preotzasi pedofili,gay si asa mai departe care isi pun credinta la bataie jurandu`se ca sunt painea Domnului.
Chiar credeti ca toti preotii sunt un fel de Popa Tanda a caror scop este sa transforme totul in bine?Cred ca nici pe departe.Defapt mi se par cele mai machiavelice si perfide persoane care se iubesc numai pe ei insisi si sunt mai necredinciosi decat altii din popor.
Sa dau un exemplu: la singura "catedrala" din orasul in care locuiesc acum ceva timp s`a schimbat preotul care nu numai ca a luat toata parcarea din fata bisercii care sta goala pentru ca nici macar o bicicleta nu are dreptul sa`si mai lase urma pe acolo,dar ceea ce mi se pare exagerat si de prost gust este figura acestui preot pictata pe peretii bisericii.Acum se crede si sfant?
Nici Papa nu cred ca are figura pictata pe peretii bisericii din Vatican.Ce`ar fi daca toti preotii ar fi pictati pe peretii bisericilor?
Si daca tot am vorbit despre aceste fiinte lipsite de scrupule sa trecem si la religie.
Cred ca prea multi oameni traiesc prin religie si fara ea ar fi pierduti.Nu stiu sa citeasca,sa scrie si sunt prea naivi crezand atatea lucruri si poveste inventate de religie.
Nu a zis nimeni si sunt convinsa ca exsita acel cineva care a creatfiinta umana si care are grija ca ciclul vietii sa isi urmeze etapele,dar totusi religiile si obiceiurile sunt niste inventii.
Cum sa zici atunci cand iti cade mancarea pe jos ca "ii e mortului foame"?Cum sa`i fie foame unui suflet trecut in nefiinta care nu mai are stomac sa`l roada atunci cand ii este foame?
Religiile sunt rezulatul unor persoane care au o persuasivitate extraordinara nativa si care i`a facut pe muritorii de rand sa creada cu tarie in acele pilde si povesti care s`au transmis si in ziua de astazi.
Si in ziua de azi e o lupta permanenta intre religii.Conflictele intre religii e ca si cum 2 copii s-ar certa care are cel mai tare prieten imaginar.
Dar acum,fiecare cu mentalitatile lui.


Si cam atat azi.

P.S:diseara merg la Madonna:>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu